ben&jerry.

Godmorgon. Vaknar upp av ett väldigt fint väder, toppen!
Igår blev det att gå ut och äta med Linnea och till och med solbrillorna va på! Efter det drog vi till faster och där gjorde dom både mig och linnea på bättre humör :-)
Sen har även min pojke sagt om man har ledsen så SKA man äta ben&jerry, för då blir man glad igen. Så han var så gullig och skulle köpa en, men mamma& jag hann före! hehe
Han kom senare på kvällen, då blev det tv tittande. Sen satte vi oss ute på balkongen och prata. Han vet precis hur han ska få mig glad. ååh, så himla glad att jag har dig älskling!

Nu inväntar jag Nelly. Sen drar vi och tränar, jag är faktiskt inte egentligen 100 % frisk. Men nu har jag fan inte tränat på hur länge som helst, så nu jävlar! Ska verkligen bli fit for fight! hehe.
Nej, kanske dags att byta om till flickan lillan kommer. PUSS

chris medina- what are words

Ännu mer tårar, gud vilken fin låt!


Jag kan verkligen inte smälta det som har hänt. Igår satt jag och lisa o grät när vi såg hur många människor som verkligen brydde sig om micke. Den fina texten Antette skrev om han, det är verkligen hesmkt det som har hänt. Sånt här får inte hända en sån bra människa, det får det verkligen inte!
Satte mig nyss och läste Amandas blogg och det går verkligen inte att hålla tårarna inne, man har inte accepterat att det har hänt än, man vill inte tro att det har hänt.
Nu ska jag krypa under täcket och lyssna på musik. Det går verkligen inte och plugga.

Mikael Hill, vi kommer aldrig glömma dig! ♥♥


ALLA FINNS HÄR FÖR DIG AMANDA! ♥

rest in peace ♥

Jag kan verkligen inte sluta gråta. Micke har satt spår i allas hjärtan. Han var allt från pappa, man, våran fotbollspappa, jobbkollega, våran ''tränare', 'extra'pappa, bästavän. Micke var en väldigt fin männsika och alla tankar går till familjen Hill. Om dom har klarat det här, då klarar dom verkligen ALLT.
Hoppas ni förstår att alla tankar går till er! ♥♥
Anette,Adam och Amanda. Ni är jätte starka. R.i.p ♥

So far away, but still so near

.

im number four

uppdateringen har vart kass!
Men i fredags kom jag hem ifrån skolan, sen blev det spontant till fellingsbro med mimmi& ida. väldig rolig kväll!
Vakna upp och mådde som man förtjäna..typ. Men bara att byta om till andra kläder och fixa till sig. Sen tog jag, nellt, christoffer&cigge bilen(finabilen* haha) till Örebro, där det blev bio, im number four. Den va faktiskt väldigt bra, men slutet va inte det bästa..
Sen åkte hem till arboga och åt lite mcdonals. Sen upp till pojkarna o kolla på film och såklart somna jag på engång (y) Vakna iallafall upp med min tönt och blev att käka lite mat, sen har vi legat framför tvn hela dagen typ.. Ska nog slå en pling till han så han ska va social med mig o kolla på big broother and maybe ta ett bad, låter ju inte fel! Mja, han läser väl detta o plingar på dörren snart! haha :-)
Nej ska kila nuu.PUSS


FAN VA SNYGG/

japp.

Jag blir så irriterad på vissa som har sån stor äcklig dubbelmoral och ena sekunden sitter o berättar TYP hur dålig jag är, sen andra slickar röv. Det tar verkligen på krafterna, usch. Jag är helt slut och en veckas ledighet kommer sitta väldigt fint. Nu är jag iallafall hemma själv och det är otroligt skönt. får se om dom små krafterna jag har orkar med att göra nått, ciao


ledsenelin

usch vad jag mår dåligt. Min frånvaro är så hög. 0.5 % till att få en varning. INTEOKEJ.
Nej, jag ska skärpa mig, måste jag verkligen göra,...
ledsentjej.

summeeer

Nu är jag klar med min engelska bokrapport, ännu skönare! Nu är det bara friluftsuppgiften jag ska göra senare ikväll, men den ska va inlämnad vecka 22. Så ingen brådska!
Ikväll kanske jag hänger med my boy, för ovanlighetens skulle liksom.
Nej, vi har slutat för ett tag sen, men då tåget går tio över. Så vi sitter kvar i skolan och väntar på tåget :-)
Skriver senare ikväll. PUSS


FAN VA KUL VI HADE. SAKNAR SOMMAREN! ♥♥♥

YES!

Artikeln,argumenterande tal, engelska uppgift, finding nemo, bokrapport, personligt brev och cv är inlämmnde och jag är HLENÖJD. Allt detta har jag gjort på en vecka. SKÖNT ;-)
NU: LUNCH!

beds are burning

Vet inte riktigt vad det är som är med mig. Jag är verkligen sjukt trött hela tiden!! Igår tog jag en powernap på typ 2 timmar, men sen på kvällen var jag ruggit trött och somna på engång. Och idag sov jag mimmi &nelly när vi kom hem från skolan och vakna upp till nån/några timmar senare och nu är jag svintrött IGEN. vad äre för fel med mig? :-(
Nu vet jag inte vad jag ska göra, jag orkar inte med nått, usch. aja.PUSS
JAG SAKNAR MITT GAMLA LAG:-( ÄR JAG DEN ENDA?!/

VET ATT NI VILL

NÅN SOM HAR EN ARTIKEL JAG KAN FÅ? hehehheheh.......

MIN HELG. LÅNGT

Usch vad den här helgen har gått fort!
Fredag: Börja med att jag va hemme ifrån skolan pga av dödssjukan(typ). Låg hemma o dega hela dagen, sedan kom min fina pojkvän hit, vi hade hyrt hans älskling film fame! Vi kolla på den, sedan gick vi och fika, mums! :-)
Och eftersom vi är så sjukt grymma så förberede vi tacos som va jävligt gott! När vi var mätta och belåtna så gick vi hem till han och där spendera vi våran kväll/natt!
Lördag: Vakna upp bredvid babe. Jag gick hem nästan påengång och drog på mig lite makeup osv. Och efter en liten fight så sluta det med att han komt hit och vi gjorde våfflor, som vi var ritkigt kassa på! Blev 4 st av 8 som var ätbara, duktigt! Sen fick vi lite panik för vi inte gjorde nått, så vi tog oss en promenad som var runt huset, haha! Båda blev lite smått anfådda för båda har legat sjuka. Men, vi tyckte att vi inte hade fettat klart. Så vi gick upp till affären och hyrde the wolfman(?) och köpte fett med godis! hehe. När vi hade kollat klart på filmen o ätit oss mätta så tog vi oss en powernap, vilket var jättejätteskönt! Sen ringde amanda&agnes och sa att vi skulle gå o äta pizza,så vi tyckte inte att våfflorna och godiset räckte, så vi moffa i oss lite pizza också!
Sen drog vi upp till han igen och hängde där upp med änton&mirre! :-) Sen däcka jag o amanda i hans säng, hehe. TRÖTTA TJEJER. Sluta med att vi låg och prata ett tag, sen slocka båda väldigt fort! :-)
Söndag: Vakna upp, gick upp o äta lite frulle, sen fixa vi eller... HAN i hans lägenghet! :-) Jag drog hem och duscha, fixa mig och åt mat! Sen fick jag ett ryck och städa hela lägenheten, så snäll är jag! Efter det tog jag och babe en promenad, som var väldigt behövligt! Få andas in lite freeeesh air! Sen gick vi hem till mig och åt kinamat och däreffter blev det Bigbrother. Han gick hem. Men kom nästan lika snabbt tillbaka och sov här. MYS!
Ah, det var min helg! :-) väldigt mysig.
NU: invänta nelly för plugg, eftgersom tågen är helt fucked upp! PUSS

hahah.punkt

Kom hem från christoffer för ett tag sen. Hade väl tänkt att hitta på nått med han today, men ändrade planer, hehe.
Vetefan vad jag ska göra idag. kanske drar till västerås i brist på annat att göra.

ne nu blir det att fixa sig. PUSS

I'm yours, you're mine

Kul och kolla ut och se att det är istiden igen. MEN, ingen idee att klaga, för jag kan ju liksom inte få bort snön om jag klagar!
Nej, sjuka tjejen har så jävla tråkigt, så hon ska nog gå och hoppa i badet efetrsom det inte gick att sova. PUSS


One gonna heal my pain, another gonna bring it back. One gonna make me happy, another will make it worse

SJUKTJEJ. Börjar bli lite bättre, men mamma tyckte det var bäst att jag stanna hemma idag med. För är inte 100 %. Nu ska jag lägga mig i soffan med täcket och sova lite tror jag. PUSS


sånt här är ju bara jääätte pinsamt.



hahah; jag skrattar fortfarnde!

VÅFFLA.

Usch vad jag känner mig tråkigt. Men pga av min hosta, nysningar, febern,förkyldning osv. Så hittar inte suget på att göra saker. Funderar starkt på att vara hemma i helgen. Inte vanligt att elin missar roligheter, men när man inte känner sig kry så är det faktiskt inte jätte kul. Hade lite feber imorse, men tagit ipren så den har sänkts nu!
Aja, ska väcka Lisa nu och ta med henne upp till affären och handla grejer till en myskväll som är väldigt behövligt!


MAMMA TVINGA MIG ATT LAGA MAT NU NÄR JAG ÄR SJUK.VÅFFLA!/

sjuktjej

Usch. Jag har inte sovit bra inatt. Vakna minst 4 gånger, gick/prata i sömnen.. hehe. stackars lisa!
Och jag är serisöt 100 % säker på att jag såg ett spöke(haha). Vakna vid 3, gick och drack vatten och tog en ipren. Sen när jag gå tillbaka och kollar mot våran tv så ser jag nån står där, så mitt hjärta gick i 180 och jag la ansiktet mot kudden och somna om, usch..
Och hatar när jag är sjuk blir jag jättekänslig, kan börja gråta för ingenting. Och tänker alldeles för mycket, hm...

Jag saknar min pojke jättejättemycket.. :(

fika.

Jag är lite sjuk. Men det stoppar inte mig för att gå ta en fika med mina vänner. Känner som det bara blir en cola för mig. Kan nästan inte äta nått sött, för det svider i halsen då. Men nyss tagit lite hostmedicin, så hoppas det blir bättre! :-)
Måste även säga krya på till min pojke, som jag verkligen har smittat nu. Han har 39 graders feber... dum jag känner mig.
Nej, fika va det! PUSS

FUNDERAR PÅ ATT GÖRA MÖRKBLONDA, LJUSBRUNA SLINGOR I MITT HÅR... ELLER?


i'm your hell, i'm you dream, i'm nothing in between.

jag hostar som en gris. Men febern har försvunnit nu på en dag, väldigt skönt. Så blir nog traska till skolan imorgon ändå, hoppas på det! :) Har även smittat Christoffer, vilket känns väldigt taskigt.. han har tävling i helgen! :-/ 
Idag har jag vart hos tandläkaren för att laga ett hål, inte nått att vara stolt över direkt. Men från och med nu: NOGA TANDBORSTNING OCH INGET GODIS. Jag är en 'såndär' som verkligen inte klarar av sprutor. Så jag hade ingen bedövning och fy, laga hål är ingen skön känsla kan jag lova! :) Men tandläkaren blev impad över att jag inte hade bedövning när jag rotfyllde. Och jag lovar, DET VAR SMÄRTA!!


MAMMA VAR SÅÅÅ STOLT ÖVER MIG. SÅ FICK EN GLASS. INGET GODIS VA DET VÄL? HM.../

min kropp orkar icke detta

orkar egenltigen inte skriva. Var nyss på kalas, sov typ hela tiden. Mår inte bra nu, har 38.3 i feber.. buhu. ledsen tjej.
Nu blir det att gå och lägga sig och dö lite. PUSS♥

.

you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream.


.

igår på träningen gick det kasst. känner att jag är påväg att börja bli sjuk, kändes som jag skulle spy och blev helt yr?
Åkte hem tidigare med Jenna och Sanna, hoppa in i badet och drog till min pojke.
Vi drack te, sen kolla vi på Klara.  Sen blev det liite pratmys. Sen somna båda rätt fort!
Har sagt det förr, säger det igen.. Jag har världens bästa pojkvän♥
PUSS

3!

min vikt är heelt fucked up. för nån dag sen kände jag mug fet som en kossa. Så jag tänkte att jag skulle chilla med godiset osv. Sen nu har jag gått ner 3 kilo. JAG KLAGAR INTE!
Nu inväntar jag lisa&mamma♥. Hoppas min littlesis mår bättre, man blir så ledsen utav att se henne må dåligt..
usch. nej, inväntan av mamma&lisa va det. PUSS


volbeat

GODMORGON. Vid den här tiden brukar jag sitta på tåget, men nej. Jag simpa,amanda&amela har vart och handlat en nyttig frukost som vi ska presentera för klassen, ett projekt vi har! SÅ vi sitter i skolan och räknar ut kalorier osv.
Och på lördag vankas det lite party i västerås, göttans. Kan bli riktigt kul faktiskt!
Nu ska jag fortsätta jobba.
Och sorry till min pojke som måste stå ut med mitt cphumör. humörsvängningar i mitt ♥:a PUSS PÅ DIG DIN JÄVELUNGE!♥

VA ÄVEN MED VÄRLDENS BÄSTAAMANDA IGÅR. MYSMYSMYS/


10 h jobb!

Riktigt trött efter jobbpasset igår! Måste säga.. fan vilken egobooost man får när man jobbar ;-) hehe. lärde mig även att göra nååågra drinkar, skit kul :d
Hm, igår hände en riktig hemsk grej.. Lisa fick åka in till sjukhuset pga av magont. Dom tror det är blindtarmen. Så dom fick stanna kvar på sjukhuset under natten:( vet inte om det är allvarligt eller inte.. men tänker på dig systeryster♥

Nu tänkte jag göra mig lite frukost(duttichey) sen blir det soffhäng hela dagen, är förjävla trött. PUSS

.

·So many things I should have said
But in your mind you knew it well·


Cause the day's no more the same without you

Har precis vart på Mcdonals och ätit en sallad med Mamma, Vicky och Anton!
Nu sitter jag i soffan och 'taggar' för ett jobbpass, börjar vid 5. Så ska snart hoppa in i duschen och börja fixa till mig lite! :-)
Men först: POWERNAP!


LAGFESTEN/


can I be the one.

oh min gud. Hade psykologi idag, vi ska ha det 6 timmar i veckan till nu vi slutar.. Jag är verkligen inte taggad nånstans!
Idag blir det att fika med Nelly&Amela. Sen drar jag mig mot Ödesberga för mys med min familj. Blir en lugnkväll, vilket jag tycker ska bli skönt!
Imorgon spelar jag först match i örebro sen vidare för jobb, vet inte rikitgt hur jag ska hinna. Men det löser jag!
Nu ska jag fortsätta med Matten, prov nästa fredag. PUSS


IDAG FÅR JAG TRÄFFA MIN BUSUNGE, STORT ♥:A PÅ DET/


ipren

Jag mår inte bra. Känns som mitt huvud ska sprängas. Men somsagt, idag är det ingen dag man ska klaga.
Har precis smällt i mig en huvudvärkstablett och städat, ska snart platta håret så jag inte vaknar och ser ut som ett fågelbo i huvudet imorgon! :-)
Ikväll blir det lugna puckar, drar mig nog upp till pojken för lite mys. Känns som 50 minuters massagen som jag fick för några dagar sen av han ska bli idag igen! hehe.
Nej, ska fixa till mig lite snabbt. PUSS


EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD. love♥/

when nothing goes right.. go left.

VG PÅ ENGELSKAPROVET. NÖJDTJEJ!


A POET AND A FIGHTER

Träningen gick dåligt, åh.. Foten är helt åt helvetet, men nej. Idag är det ingen klagdag!!!
Vakna upp med mitt ♥:a, gud vilken söt pojkvän jag har!
Gick till skolan och hade UTMANINGAR. HUr länge vi kunde sitta i 90 grader, hur många bänkpress vi kunde göra , dips osv.  Klara 90 grader i 3 min och 25 sekunder. Bänkpress med halva sin kroppsvikt klara jag 11 stycken.
På dipsen klara jag 6 st, hehe. Fast då höll fredrik händerna under fötterna, men jag är nöjd eftersom jag är kass på sånt där! :-)
Vi börjar om 1h, då blir det redovisning i engelska. USCH.
Nej, ska fortsätta lyssna musik med mina sötnosar. PUSS


JULAFTON/


futbol

Nu tar jag ner fotbollsskorna från hyllan och drar till köping för ett träningspass. Riktigt tråkigt att jag inte ser fram emot det. Tröttnat på fotbollen och tycker det är pisstråkigt... menmen.
Efter träningen drar jag till mitt tredje hem och sover där, hehe. rolig jag är.
Nej, nu är det dags och byta om.. PUSS♥♥

den som skrattar först, skrattar sist

Kom nyss hem ifrån skolan. Så sitter hemma hos mig med Nelly. Vi ska dricka kaffe(ska lära mig att dricka det) och äta min kladdkaka jag har gjort helt själv. FIN VA?.



.

Nu blir det en promenad med Christoffer och Linnéa! :-) mys.
PUSS

SKÖNT


FRÄSCH IGEN/

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world,Like I'm the only one that you'll ever love,Like I'm the only one who knows your heart.


... NU: PROMENAD./


happy elin

Solen skiner, lisa är hemma, vi ska äta kebeb. JAG ÄR LYCKLIG. Och snart ska vi öppna hennes resväska och hoppas man har fått nån present,hihi.
Nej, nu ska jag väcka henne, sen blir det maaaat! hon var inte så sugen på hamburgare, eftersom hon har ätit det i ca 2 veckor nu, stackars henne!
Nej, nu ska jag kila. PUSS

CPLISA, MEN BÄST ÄNDÅ!/

2 månader.

Nu har jag lite tid och skriva om min sportlov!
Som sagt så spendera jag det nere i karlskrona med christoffer.
Dom hade ju inte lov samtidigt som oss, men det var kul ändå!
På dagarna så va vi hemma, fixa oss eller va på stan och shoppa osv. När alla hade slutat så mötte vi upp hans kompisar.  Han hade väldigt snälla kompisar som man hade roligt med! :-D
Vi var även och hälsa på han mormor & morfar, vi var på ett dop och kalas. Så träffat hela släkten har man också gjort.. ;-)
Sen drog vi på bio, kommer inte ihåg vad den heter, men det var bra! hih, myyys.
Och hans familj va ju helt underbar, riktigt snälla & lika knäpp som jag :D Kände sig direkt som en i familjen!
Man får ju nästan lite karlskronalängtan när man tänker tillbaka till lovet, hur kunde jag vara så nervös???
Kan skriva mycket mer vi gjorde. men orkar inte.. hehe.
Det här lovet har varit perfekt och jag fick spendera det med världens bästa pojkvän!

Nu ska jag göra hamburgare till mig mami&pojken. Sen har även jag och christoffer vart tillsammans i 2 månader, känns som vi har vart tillsammans längre! :-)
Ne, ska fortsätta med maten nu. PUSS


TOSUNGE ;-)/

helt underbar är du.

Min vecka har varit grym! Helt sjukt bra människor har jag träffat. Christoffer familj(er) är verkligen helt underbara! :-) Känns redan som man har en extrafamilj, hoppas verkligen att jag snart får träffa dom igen! :-)
Jag kan berätta lite mer om veckan imorgon. För nu ska jag sova, är riktigt trött efter den långa tågresan.
Sov gott

RSS 2.0