WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGER

Usch. Idag börjar jag inlägget med usch eftersom jag är så jävla trött på arboga, och allt som har med arboga och göra. Finns så elaka människor och gör allt för att en annan ska sjunka ner lite mer. Igår grina jag nästan för jag var så arg, efter några samtal så visste jag att jag för en gång skull att jag inte hade fel.
Så usch på allt folk här och usch på hur folk beter sig. Människorna här är så jävla ego och gör allt för att den ska må bra även om det innebär att någon annan trycks ner. Jag längtar till jag har tagit studenten så jag får flytta från den här skithålan. Ni som är falska kan stanna kvar här och ruttna, tack på förhand.
- Ni som har riktigt bra vänner, håll fast vid dom. Eftersom dem är väldigt sällsynta nu för tiden.


För att få till en bra avslutning så vill jag säga att jag ga den bästa familj och pojkvännen!♥


rubrik

Fått lite klagomål över att jag inte har bloggat. MEN. vad vill ni läsa om? Händer ju inte speciellt mycket i mitt lilla liv i arboga. Mina dagar ser likadana ut: Praktik/skola,jobb, sova. Så finns inget speciellt intressant att skriva om direkt.
MEN, snart är det jullov.. Åh vad jag längtar. Då jag ska spendera en väldigt stor del i karlskrona, thank god for that. Behöver komma bort från arboga och träffa nytt folk, nyttnyttnytt allt. Är ju trots allt Nytt år snart,kanske därför jag känner så? maybe baby. Ska väl också komma på nya ''löften'' man har varje nytt år som man aldrig  håller. Men traditioner är traditioner.

Väldigt intressant inlägg, så för att få till perfekta avslutningen. Hejdå mina kära läsare, nu ska jag ta mig en powernap innan jag drar ner mig för jobb, 17-03. Kill me.


RSS 2.0